MAYER dětská rostoucí židle ACTIKID A2 2428 13 ECO

Kód: CODE-2948
ZDARMAZDARMA
Actikid 2428 A2 13 ECO poloprofil
5 481 Kč
Skladem, připraveno k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení

Dětská rostoucí-studentská židle MAYER ACTIKID 2428 potah ECO 13, splňuje veškeré požadavky zdravého sezení a roku 2010, během růstu dítěte a je určena pro děti od 4 let pro výšku dítěte od 110 do 180 cm při maximálním zatížení 100 kg. Kombinace zelená PU koženka + zelená síťovina.

 

  NA PRODUKTY FIRMY MAYER SITZMOBEL CZ SE NEVZTAHUJE VĚRNOSTNÍ BONUSOVÝ PROGRAM.

Detailní informace

Doprava
Doprava od 59 Kč
A my doručíme do druhého dne
Objednej do 11:00 a doručíme do druhého dne.
Osobní přístup
Vracíme dluh přírodě Sázíme Česko
Výběr
Rádi vám poradíme s nákupem
Výdejní místa
Více než 3700 výdejních míst

Detailní popis produktu

Samostatně lze nastavovat výšku sezení, hloubku sezení i výšku zádové opěrky.Kostra a kříž stříbrná perlová. Standardně univerzální gumová kolečka pro koberce i tvrdé podlahy.  Židle je v nabídce ve dvou základních kombinacích za velmi příznivou cenu, lze si však objednat i další barevná provedení tak, aby sladění kreativního interiéru dětského pokoje bylo optimální. ACTIKD patří mezi to nejlepší, co lze v dostupné cenové kategorii pro zdravé sezení Vašich dětí pořídit.

Parametry produktu

Maximální zatížení: 100 kg 
Výška dítěte:110 - 180 cm 
Věk dítěte: 4 - 18 let 
Výška sezení: 36 - 49 cm (plynový píst)
Výška opěradla: až 49 cm
Celková výška: 81 - 104 cm
Hloubka sezení: 28 - 41 cm
Bezestupňové nastavení vzdálenosti opěradla od přední hrany sedadla 
Výška zádové opěrky: 45 - 55 cm
Samostatné vícestupňové nastavení vůči sedáku
Šířka: 44 cm
Loketní opěrky: Nejsou k dispozici
Nosný kříž: Ocelový s umělohmotnými kryty konců ramen
proti oděru a poškození nábytku.
Princip rostoucí židle: Posuvem opěradla od sedadla směrem dozadu a posuvem
opěradla směrem nahoru.
Možno nastavovat i výšku sedáku
Kostra: stříbrná

Materiál: syntetický PU, střed zad síťovina

 

Potahové látky

Potahové materiály jsou většinou textilní útvary, které stejně jako naše šaty potřebují odpovídající péči.

Při větším a celkovém znečištění, např. znečištění dotykových ploch, by mělo být vyčištěno celé čalounění. Velmi dobrého čistícího efektu je možno dosáhnout vhodnými speciálními čisticími prostředky ve spreji.Skvrny se odstraňují nejlépe, pokud jsou ještě čerstvé a znečištění nebylo zatlačeno mezi vlákna. Většinou k rychlému odstranění stačí pórovitý savý hadřík nebo něco podobného. Zaschlé skvrny navlhčíme pomocí pórovitého hadříku jemným čisticím prostředkem a odstraníme flek krouživým jemným pohybem – žádné dření – a po odstranění potah dosušíme. Speciální prostředky pro čištění čalounění jsou v nabídce příslušných obchodních firem.

Potahy s proti flekovou teflonovou úpravou (označené Teflon Fleckschutz) jsou všeobecně snadněji čistitelné. Zvláště bychom chtěli upozornit na naše látky s úpravou AQUA CLEAN. Tato ochrana proti flekům není jen povrchovou ochranou, nýbrž ochranou jednotlivých vláken. Normálně problematické fleky od kečupu, kávy, červeného vína nebo i kuličkového pera můžeme odstranit s použitím jen malého množství vody. Tyto fleky se můžou i vydrhnout! Jemný čisticí prostředek je nutný pouze u absolutně vzdorujících l eků.

Nábytková čalounění všeobecně, včetně čalounění s protiflekovou úpravou, obzvláště u látek z mikrovlákna, nejsou chráněna proti vzájemnému obarvení při styku s textilním oděvem (např. tmavé džíny na světlé látce nebo světlé džíny na tmavém potahu).

 Z důvodu nízké vzdušné vlhkosti v interiérech může dojít ke statickému elektrickému výboji. Toto není nedostatek potahového materiálu.

Potahy z pravé kůže je vhodné pravidelně čistit a oživovat, a to jen speciálními prostředky a podle návodu k používání.Nepatrné barevné rozdíly potahu jsou z technických příčin možné a nemohou být předmětem reklamace.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz