Scamp hnízdo soft, ManhattanBlue

Kód: CODE-6782
699 Kč
Skladem, připraveno k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Hnízdečko nabízí několik způsobů využití, které v jakékoli situaci poskytují bezpečný a klidný spánek dítěti: • Hnízdečko může být použito v postýlce, kde miminku dodá pocit bezpeční, protože se cítí obklopeno hnízdečkem, jako bylo obklopeno v bříšku maminky. 

Detailní informace

Doprava
Doprava od 59 Kč
A my doručíme do druhého dne
Objednej do 11:00 a doručíme do druhého dne.
Osobní přístup
Vracíme dluh přírodě Sázíme Česko
Výběr
Rádi vám poradíme s nákupem
Výdejní místa
Více než 3700 výdejních míst

Detailní popis produktu

Scamp hnízdo soft OBOUSTRANNÉ POUŽITÍ – MĚKKÁ VLOŽKA PRO POHODLNÝ ODPOČINEK – PO VYJMUTÍ VLOŽKY LZE HNÍZDO PRÁT V PRAČCE

Hnízdečko nabízí několik způsobů využití, které v jakékoli situaci poskytují bezpečný a klidný spánek dítěti: • Hnízdečko může být použito v postýlce, kde miminku dodá pocit bezpeční, protože se cítí obklopeno hnízdečkem, jako bylo obklopeno v bříšku maminky. Někdy může postýlka působit jako příliš velké a prostorné místo, díky hnízdečku bude prostor menší a dítě tak bude spinkat klidnějším spánkem. • Pro bezpečný spánek v posteli rodičů. • Pro snadnější cestování, dítě se díky hnízdečku lépe přizpůsobí cizímu prostředí. • Hnízdečko můžete použít kdekoli, jako cestovní postýlku, přebalovací podložku, mantinel do postýlky, koše nebo kolébky.


INOVACE – VÝVOJ - Hnízdečko s měkkou vložkou poskytuje lepší a zdravější místo pro klidný spánek a odpočinek novorozence. - Měkká vložka je uložena v povlaku. Povlak je vybaven zipem, díky kterému je možné vložkkou vyjmout a vyprat v ruce. - Mekkou vložku je možné vyjmout, a poté je možné prát hnízdečko v pračce. - Boční mantinel obsahuje výplň ze silikonizovaného polyesterového vlákna, kterou je možné, díky zipu, dle potřeby doplnit nebo ubrat. Hnízdečko je ideální pro novorozence: od 0 do 6 měsíců Hnízdečko je oboustranné, lze jej přetáčet a využívat obě strany. Boční mantinely mají šňůrky na utažení celého hnízda, díky tomu se vytvoří uzavřený ovál. Pro pevnější tvar má hnízdečko dva páry šňůrek: jeden může sloužit jako ozdobná stužka, druhý je pevnější, pro lepší zajištění a uchování potřebného tvaru. Pomocí šňůrek lze regulovat hnízdečko dle potřeby miminka.


rozměry: Celková velikost: 55cm * 85cm Ložná plocha: 30cm * 70cm Výška: 12 cm materiál:

Vnější potah: 100% bavlna Podložka: PE Výplň: 100% Antialergické silikonizované polyesterové vlákno Všechny použité materiály byly testovány.

Certifikováno Ökotex Standard 100.

Doplňkové parametry

Kategorie: Péče o dítě
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz