Kaarsgaren merino fusak hnědý

Kód: CODE-5412
2 990 Kč
Dostupnost do 7 dní.
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Hnědý merino fusak do kočárku s užitím od 0 do 3 let. Fusak je rostoucí a pasuje do všech typů kočárků. Velikost fusaku bez nánožníku je 50 x 90 cm, s nánožníkem 50 x 115 cm. Nánožník se připevňuje pomocí zipů. Vrchní vrstva fusaku je z nepromokavé plášťoviny, podšívka je z merino vlny a uvnitř je fusak zateplený vatelínem. Merino vlna je zatkaná v bavlně, ovečky jen stříháme. Merino je přírodní chlupatý materiál, který má úžasné termoregulační vlastnosti a dokáže hřát i když je mokrý. Vlastností materiálu také je, že pouští chloupky (líná). Pokud začne línat více stačí fusak otevřít a vnitřní merino vysát vysavačem, línání poté ustane, nebo se výrazně sníží. Jelikož fusak obsahuje vlnu může se prát pouze ručně ve studené vodě a v přípravcích na vlnu. Při praní se nesmí použít aviváž. Česká výroba.

Detailní informace

Doprava
Doprava od 59 Kč
A my doručíme do druhého dne
Objednej do 11:00 a doručíme do druhého dne.
Osobní přístup
Vracíme dluh přírodě Sázíme Česko
Výběr
Rádi vám poradíme s nákupem
Výdejní místa
Více než 3700 výdejních míst

Detailní popis produktu

 

Zimní merino fusak z ovčí vlny

Nepromokavý zimní fusak s podšívkou z merino vlny. Užití fusaku je od 0 měsíců do cca 3 let věku dítěte. Fusak pasuje do všech typů kočárků, má odepínací nánožník - čímž se dá měnit jeho délka, na zadní straně má otvory na bezpečnostní pásy autosedačky, nebo kočárku při poloze v sedě. Fusak vyrábíme v ČR. Základní střih s délkou 90 cm a šíři 50 cm lze použít i do kočárku s uzavřenou vaničkou. K nánožníku je možné připnout přesku z kabelky či tašky na rameno a lze ho použít jako tašku na kočárek, nebo na pleny (přeska není součástí balení). Ve chvíli, kdy miminko vaničce odroste, lze fusak prodloužit o 25 cm spodním uzavřeným nánožníkem, který je nepromokavý i zevnitř - proto není nutné sundavat zašpiněné botičky. Zadní část fusaku lze použít samostatně jako merino podložku do kočárku. Merino vlna je přírodní chlupatý materiál, který má úžasné termoregulační vlastnosti a dokáže hřát i když je mokrý. Vlastností materiálu také je, že pouští chloupky (líná). Pokud začne línat více stačí fusak otevřít a vniřní merino vysát vysavačem, línání poté ustane, nebo se výrazně sníží. Jelikož fusak obsahuje vlnu může se prát pouze ručně ve studené vodě a v přípravcích na vlnu. Při praní se nesmí použít aviváž.

Fusak je ušitý ze tří vrstev materiálu:

  1. vnější vrstva: nepromokavá plášťovina, vodní sloupec WP: 600mm/gr/m2/24h,
  2. vnitřní výplň: vatelín,
  3. podšívka: 100% merino vlna, mulesing free.

Merino vlna

Merino vlna je považována za jednu z nejlepších a nejjemnějších vln vůbec. Má výborné termoregulační vlastnosti, poskytuje příjemné teplo ale zároveń nepůsobí nadměrné pocení. Je hedvábně jemná na dotek. „Nekouše“ proto je vhodná i pro přímý kontakt s jemnou dětskou pokožkou. Stejně jako bavlna, merino vlna absorbuje vodu (až 1/3 své hmotnosti), ale na rozdíl od bavlny hřeje i když je mokrá. Je přirozeně antibakteriální obsahuje lanolin, který má antibakteriální vlastnosti. Je to přírodní materiál, který je plně biologicky odbouratelný. Pouštění chloupků není vadou materiálu, ale jeho vlastností. Má velké samočistící schopnosti, proto není třeba časté praní. V případě nutnosti doporučujeme prát v ruce v přípravcích na vlnu.

!!!!!Prát ručně ve studené vodě!!!!! !!!!!Při praní se nesmí používat aviváž!!!!!! !!!!!Nelze sušit v sušičce na prádlo!!!!!!

Popis výrobku - Merino fusak z ovčí vlny:

  • Zimní fusak s možností prodloužení spodním nánožníkem.
  • Využití do všech typů kočárků (klasické, sporťáky, golfky).
  • Vnější potah 100% polyester (vodoodpudivý, vodotěsný), vnitřní potah 100% Merino vlna, výplň oteplovací rouno.
  • Fusak lze celý rozevřít, zadní část lze použít i samostatně jako podložka do kočárku.
  • Šňůrové stahování kolem hlavičky.
  • Otvory na protažení tří i pětibodových bezpečnostních popruhů zajišťují bezpečné použití i sedícímu miminku.
  • Praní v ruce, nepoužívat aviváž, nesušit v sušičce, neodstřeďovat.
  • Rozměry cca 90 x 50 cm bez nánožníku, 115 x 50 cm s nánožníkem.
  • Fusaky vyrobené v ČR.

Návod na praní merino fusaku

Napusťte vanu studenou vodou a přilejte do ní doporučené množství pracího balzámu. Vrchní část fusaku s merino podšívkou rozepněte a ponořte do prací lázně, nechte ve vodě 30 min. pak fusak jemně promačkejte, potom vypusťte vanu a napusťte čistou studenou vodu, fusak jemně ve vodě vymáchejte (jemně několikrát přitisknout ke dnu), pak opět vypusťte vanu a fusak nechte 30 min. ležet na dně (odteče z něj voda), potom fusak jemně srolujte, ale nemačkejte a nechte zase odtéct vodu, po dalších 30 min. válec fusaku postavte a opřete v rohu vany a nechte zase pomalu odtékat vodu (nemačkejte, neždímejte), až voda odteče rozložte fusak ve vodorovné poloze na rozložený sušák, nebo nějakou desku a nechte ho pomalu vyschnout. Tento postup praní Vám zaručí, že bude fusak vypadat stále jako nový a vlasy merino vlny nezcuckovatí a neztvrdnou.

Rada od naší zákaznice: "Vlna má samočistící schopnosti, proto jí vždy jednou za čas vyluxuji a je pořád hezká a jemná. Po vyprání už nikdy není tak hebká." Další rada od jiné zákaznice: "Na Islandu mě naučili čistit vlnu ve sněhu. Když napadne sníh - vyválím v něm výrobky z merino vlny, které jsou pak čisté a stále pěkné."

Doplňkové parametry

Kategorie: Fusaky Merino z ovčí vlny
Záruka: 2 roky
Rozměr bez nánožníku: 90 x 50 cm
Rozměr s nánožníkem: 115 x 50 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz